Tickets

Indien er een voorstelling op de speellijst staat kun je hieronder je kaartjes voor een van de shows van Placebo kopen. Print ze uit of laat je mobiele scherm aan de deur scannen. Als er nog kaartjes beschikbaar zijn, kan je ze ook vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de deur kopen. Bewijs voor recht op kortingskaartjes wordt aan de deur gecontroleerd.

Word vriend van Placebo voor vrijkaartjes (en nog veel meer). Let op: bij ons kun je alleen pinnen!

Volgende voorstellingen (23 maart 2024 in Theater de Cameleon):

Er heerst onrust in het normaal zo rustige Wakkerdam. Het dorpje wordt namelijk geplaagd door een aantal weerwolven die het slechtste met de inwoners voor hebben. Om onder hun noodlot uit te komen is de hulp van het publiek nodig: slagen zij erin om alle weerwolven te vinden voordat het te laat is?

Matinee: Deze speciale voorstelling overdag is voor iedereen leuk, en speciaal geschikt voor de kleine toeschouwers vanaf 7 jaar. We beloven in ieder geval er alles aan te doen om nachtmerries te voorkomen.

Avond: Verwacht speciaal voor deze avondvoorstelling minstens net zoveel mysterie en speurwerk als in de middag, maar dan met extra veel spanning en gruwelijkheden.

Scroll verder voor de avondvoorstelling Weerwolven!

Tickets bestellen: www.ticketkantoor.nl/shop/Weerwolven