Placebo boeken voor een workshop

Bij Placebo kun je niet alleen terecht voor optredens, maar ook voor workshops. Een ervaren docent neemt je mee en leert je de kneepjes van het improviseren. Reacties:

“Het was een superavond, heel gezellig en we hebben veel geoefend met het beter uiten van onze gevoelens. De spelers die de workshop gaven, speelden goed in op de groep waardoor de avond zeer geslaagd was.” – Facultaire Studentenraad UvA

“We vonden jullie workshop een groot succes. Erg gelachen.” – Marieke, vrijgezellenfeest

“Het was heel gaaf om te zien hoe creatief iedereen was, ik stond echt versteld van de improvisatiekunsten. De workshop was goed opgebouwd waardoor je geleidelijk leert improviseren en steeds een stapje verder durft te gaan.” – Roeiploeg uit Delft

Het boeken van een workshop is altijd maatwerk: Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers, de locatie en de inhoud denken we graag mee naar de beste oplossing.

We bieden in elk geval de volgende workshops aan:

Kennismaking met theatersport

In deze workshop krijg je een introductie in theatersport, de meest toegankelijke vorm van improvisatietheater. Nadat je bent opgewarmd doet de docent een aantal oefeningen om improvisatievaardigheden aan te leren en voor je het weet speel je zelf voor de groep je eerste scènes.

Improviseren op de werkvloer

In deze workshop gaan we in op het werk van alledag, en hoe je door te improviseren je eigen leven en dat van collega’s leuker en makkelijker kan maken. Je komt flexibel, ontspannen en vol vertrouwen uit de workshop, en hebt geleerd dat duidelijke keuzes maken iedereen helpt.

Storytelling / verhalen vertellen

Als improvisatoren zijn we natuurlijk verhalenvertellers pur sang. In de workshop Storytelling helpen we je een goed verhaal te vertellen, door gebruik te maken van bijvoorbeeld de Story Spine of een Heldenmythe. In no time hangt iedereen aan je lippen!

Presenteren / powerpointkaraoke

Vind je het spannend om voor groepen te staan of een presentatie te geven? We helpen je graag van je angst af. Jij bent degene die alles van het onderwerp af weet, en met een beetje bluf en zelfvertrouwen gelooft iedereen je verhaal, zelfs als het niet waar is. En als je dat lukt, dan is een presentatie over iets waar je wèl alles van af weet een fluitje van een cent.

*Van de inkomsten die we maken bij een workshop, gaat 50% naar de speler die de workshop geeft, en 50% naar de vereniging. Zo kunnen we onszelf blijven ontwikkelen door er bijvoorbeeld onze eigen docenten van te betalen.

Heb je interesse? Neem dan hier contact met ons op:

Fout: Contact formulier niet gevonden.