Placebospelers inhuren als acteurs

Naast workshops en optredens, kun je de spelers van Placebo ook inhuren als acteurs. Afhankelijk van de opdracht kunnen we een of meerdere acteurs leveren. Hierbij geldt dat elke opdracht maatwerk is, en we graag meedenken over de mogelijkheden. Reacties:

“Bruisend, interactief, goed ingespeeld op het publiek, vol herkenning, serieuze thema’s met een lach. Al met al een heel professioneel optreden door amateurs” Gemeente Amsterdam

In wat voor situaties kun je bijvoorbeeld acteurs van Placebo verwachten?

Trainingsacteurs

Je kunt onze spelers inhuren als trainingsacteur. Hierbij kan de acteur tegenspel bieden aan iemand die bijvoorbeeld moet leren een slecht-nieuws gesprek te voeren, iemand die in opleiding is tot manager of iemand die moet leren om te gaan met agressief publiek.

Instructievideo

Heb je iemand nodig om in je video te spelen, dan kun je ook bij ons terecht. In het verleden hebben we bijvoorbeeld eens undercover op de werkvloer meegespeeld om aandacht te vragen voor de ongeschreven regels die bij flexwerken horen.

Evenementen

Als je een acteur nodig hebt voor op een evenement, om bijvoorbeeld het publiek op te zwepen of een situatie uit te spelen, dan kun je ook bij ons terecht. Onze spelers zijn voor alles in en gaan graag de interactie aan.

*Van de inkomsten die we maken bij een opdracht, gaat 50% naar de acteur, en 50% naar de vereniging. Zo kunnen we onszelf blijven ontwikkelen door er bijvoorbeeld onze eigen docenten van te betalen.

Heb je interesse? Neem dan hier contact met ons op:

Fout: Contact formulier niet gevonden.