Auditie

Opeens weet je het: je wil auditie komen doen bij Placebo. Welnu, dat kan!  Onze volgende meespeeltrainingen vinden plaats op 20 juni en 27 juni 2024. Aanmelden kan via het onderstaande formulier! 

Gaan bij het woord ‘auditie’ je knieën al knikken en breekt het zweet je uit? Geen paniek: auditie doen bij ons houdt in dat een aantal mensen met ons meespelen tijdens een training. We kijken dan of het van beide kanten klikt. Geen plotselinge spotlight dus, geen jury en al helemaal geen narigheid. Eigenlijk gewoon een hele leuke avond improviseren met Placebo.

Van leden verwachten we natuurlijk veel enthousiasme, aanwezigheid bij trainingen op de donderdagavond en shows (vijf per jaar), en dat ze meehelpen in de organisatie van de club. De één helpt mee in de PR, een ander regelt de shirts, we hebben een voorzitter, afijn, je kunt misschien wel bedenken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een vereniging. In ruil daarvoor krijg je enthousiaste medespelers, en trainingen van geweldige docenten en vijf voorstellingen dus. Daarnaast gaan we ook regelmatig op stap met zijn allen: denk aan karaoke, een kroegentocht of spelletjesavond. Goeie deal toch?

Meld je aan voor een van de meespeeltrainingen. Vul onderstaand formulier in en je hoort van ons!
Geef hieronder aan of je erbij kan zijn voor de eerste ronde 20 juni. Als jij én wij enthousiast zijn, nodigen we je uit voor de tweede ronde (27 juni).