Kerst Weerwolven met Placebo

| Geen reacties

Op 23 december, de dag voor kerstavond (ook wel kerstavond-avond genoemd), nam Placebo een uitverkocht Polanentheater mee naar Wakkerdam voor een speciale kersteditie van [Improweervolven]Weerwolven

Aan het begin van de voorstelling was er nog niks aan de hand in Wakkerdam, en waren de onbezorgde inwoners van het dorpje (gespeeld door Devin, Doris, Evelien, Franklin, Iris, Jeffrey, Karlijn, Lotte, Roos, en Tobio) vooral nog druk bezig het met voorbereiden van het aanstaande kerstfeest.

Placebo Weerwolven

Maar al snel bracht Stephanie, die de voorstelling presenteerde, het slechte nieuws dat de weerwolvenvloek toe had geslagen, waardoor 3 burgers in een weerwolf waren veranderd. Wie dat waren was een groot mysterie voor zowel het publiek als voor de overige spelers.

De weerwolven begonnen 1 voor 1 onschuldige burgers te verslinden, en het werd steeds stiller in Wakkerdam. Enkel het publiek kon de inwoners nog redden: zij hadden namelijk bij de tribunalen de mogelijkheid om steeds 1 speler uit het spel stemmen. Maar helaas, ondanks zeer sterke theorieën en ideeën vanuit het publiek, werd slechts 1 van de 3 weerwolven gevonden.

Volledig volgens de kerstgedachte (als wij ons het kerstverhaal nog goed kunnen herinneren) hebben alle burgers van Wakkerdam kerst dus niet gehaald, en hebben de weerwolven gezegevierd… Desondanks kijken we allemaal terug op een zeer geslaagde voorstelling bomvol spanning, emotie en plottwists.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.