Placebo trapte het nieuwe seizoen af met De Meneertjes!

| Geen reacties

Het nieuwe seizoen van Placebo werd op 21 oktober groots afgetrapt met een theatersportduel tegen De Meneertjes. Dat was niet alleen een mooie vuurdoop voor het Polanentheater als het nieuwe ‘huistheater’ van Placebo, ook drie nieuwe Placebo-spelers maakten hun opwachting. Zelfs het feit dat De Meneertjes uiteindelijk met de winst naar huis gingen, mocht de pret niet drukken.

Onder aanvoering van Placebo-veteraan Stephanie betraden Tobio, Stan, en Jeffrey voor het eerst namens Placebo het toneel om het in een ouderwets spannende Theatersport-wedstrijd op te nemen tegen Art-Jan, Ferry, Jeroen, en Nick van De Meneertjes. Het impro-spektakel werd fenomenaal aan elkaar gepraat door Devin en Evelien.


Wat volgde was een avond vol geïmproviseerde scenes, geïnspireerd op input vanuit de toeschouwers, waarin drugsverslaafden in winkelcentrum Hoog Catarijne en een VN-ambassadeur op een 7-landenpunt in Afrika elkaar naadloos opvolgden.

Uiteindelijk bleek de spitsvondigheid van Placebo niet opgewassen tegen de genialiteit van De Meneertjes, waardoor De Meneertjes met de winst huiswaarts trokken. En ondanks dat wij genoten hebben, broeden we uiteraard op revenge…

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.