Na 2 jaar is Placebo terug met De Vloer Op!

| Geen reacties

Na 2 jaar popelen is het dan eindelijk zo ver, Placebo staat weer op de planken! Zowel voor de mensen om ons heen (zij hoeven eindelijk niet meer dagelijks onze opgekropte improvisaties te doorstaan) en voor jou is dat goed nieuws, want er zijn nog kaarten!

Op donderdag 26 mei speelt Placebo De Vloer Op in Theater De Cameleon te Amsterdam! Op basis van korte casussen improviseren de spelers van Placebo mooie, ontroerende, grappige of absurde scènes!Placebo speelt De Vloer Op

Ook de spelers weten nog niet welke scènes gespeeld gaan worden. De scènes van De Vloer Op worden volledig geïmproviseerd, zijn nog nooit eerder vertoond en zullen ook nooit meer vertoond worden. Een unieke avond dus! De Vloer Op zal worden gespeeld door Devin Hillenius, Doris Bartels, Evelien Drost, Lotte Windey, Patrick Sins en Stephanie Heijtel. Presentatie is in handen van Ruben Hoekstra en Tom Citroen.

Placebo gaat De Vloer Op
Donderdag 26 mei, 20.15 uur
Theater De Cameleon, Amsterdam
Reserveer hier je tickets!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.