Belangrijk bericht: theaterseizoen Placebo ten einde

| Geen reacties

Het klinkt als een middelmatig uitgevraagde titel voor een te improviseren sprookje: ‘Placebo en het coronavirus’. Toch is het de harde realiteit en is er helaas weinig verzonnen aan. Door de maatregelen die zijn genomen ter bestrijding van het coronavirus heeft dit ook voor ons als improvisatietheatervereniging enkele consequenties:

  • Ons thuishonk CREA is voorlopig gesloten. Dat betekent de komende tijd geen trainingen voor ons. Maar ach, improviseren is net als fietsen – dat verleer je niet.
  • Onze geplande voorstellingen van 25 april 2020, 15 mei 2020 en 5 juni 2020 in het CREA Theater zijn geannuleerd. (En ook onze vier shows in de Ziggo Dome zijn afgelast, maar dat was wellicht toch te hoog gegrepen.)
  • Het Nederlands Theatersporttoernooi waar Placebo in maart aan zou deelnemen is verplaatst naar 26 en 27 september 2020.

Het doek valt dit seizoen dus vroeg voor ons – en dat nota bene in ons jubileumjaar. Weinig feestelijk. Achter de schermen, op veilige afstand, zijn wij natuurlijk aan het nadenken hoe wij in betere tijden weer mooie, ontroerende en hilarische voorstellingen kunnen maken.

Het doet ons deugd om te zien dat heel Nederland in deze ingrijpende tijden aan het improviseren is geslagen. Wij wensen iedereen daar veel succes mee. Wees lief, wees voorzichtig, was je handen – en hopelijk weer tot snel!

Placebo, in tijden dat je nog intiem mocht zijn.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.