Zaterdag 12 oktober: Placebo versus Parnassos!

| Geen reacties

Zoals elk jaar opent Placebo het theaterseizoen met een zinderende theatersportwedstrijd, dit maal in een derby tegen niemand minder dan Parnassos uit Utrecht. Beide teams strijden om wie de leukste, grappigste of meest ontroerende scene neer kan zetten. En dit kan natuurlijk alleen maar met jouw hulp, want alle scenes worden compleet geïmproviseerd op basis van jouw suggesties en input! In ruil daarvoor krijg jij er een onvergetelijke en unieke avond voor terug met nooit eerder (en tevens nooit meer opnieuw) vertoonde scenes.

Spelers namens Placebo: Iris, Lotte, Karlijn en Menno

Theatersport: Placebo versus Parnassos
Zaterdag 12 oktober, 20.30 uur
CREA Theater Amsterdam

Reserveer hier je tickets!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.