Nieuwe (oude) gezichten bij Placebo

| Geen reacties

Elk nieuw theaterseizoen is bijzonder. Maar voor ons is een extra speciaal jaar: Placebo gaat namelijk haar twintigste seizoen in! Moet je eens nagaan hoeveel scènes en foute woordgrappen dat heeft voortgebracht…

Het nieuwe seizoen betekent ook een nieuwe spelersselectie. Afgelopen jaar hebben Suzanne en Jesse met pijn in het hart Placebo vaarwel gezegd. Ook Merel en Eske hebben afscheid van ons genomen.

Gelukkig hebben wij er twee toppers bijgekregen. Uit de audities kwam Sytze als improparel naar voren. En terug van weggeweest is Jip, die na een paar jaar zonder Placebo zijn glorieuze comeback maakt. Als kers op de taart is Lotte terug van haar wereldreis, waarmee Placebo weer op volle kracht is. We gaan er een prachtig twintigste seizoen van maken!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.