Improtalent? Kom meespelen bij Placebo!

| Geen reacties

Opeens heb je het: je wil auditie komen doen bij Placebo. Welnu, dat kan! Meld je aan voor onze meespeeltrainingen, op dinsdag 18 of 25 juni 2019!

Gaan bij het woord ‘auditie’ je knieën al knikken en breekt het zweet je uit? Geen paniek: auditie doen bij ons houdt in dat een aantal mensen met ons meespelen tijdens een training. We kijken dan of het van beide kanten klikt. Geen plotselinge spotlight dus, geen jury en al helemaal geen narigheid. Eigenlijk gewoon een hele leuke avond improviseren met Placebo.

Van leden verwachten we natuurlijk veel enthousiasme, aanwezigheid bij trainingen (vanaf september 2019 op de donderdagavond) en shows (vijf per jaar), en dat ze meehelpen in de organisatie van de club. De een helpt mee in de PR, een ander regelt de shirts, we hebben een voorzitter, afijn, je kunt misschien wel bedenken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een vereniging. In ruil daarvoor krijg je enthousiaste medespelers, en trainingen en voorstellingen dus. Daarnaast gaan we ook regelmatig op stap met zijn allen: denk aan karaoke, een kroegentocht of spelletjesavond. Goeie deal toch?

Meld je hier aan voor een van de meespeeltrainingen op dinsdag 18 of 25 juni. Als jij én wij enthousiast zijn, nodigen we je uit voor de tweede ronde (dinsdag 2 juli).

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.