Fake news? Placebo vertelt het échte verhaal met Iets Nieuws!

| Geen reacties

In deze tijden van fake news probeert Placebo de waarheid achter het nieuws te achterhalen. Het échte verhaal: wat is er gebeurd en hoe ging het precies? De laatste krantenkoppen, Facebookposts en journaalitems dienen als inspiratiebron. In verschillende ter plekke geïmproviseerde scenes gaan de spelers ermee aan de slag. Hoe het zover heeft kunnen komen en hoe het verder ging. Het nieuws krijgt duiding. Van internationale intriges tot lokale lulligheden. Na deze avond begrijp je de wereld ietsje beter. Of je blijft in totale verwarring achter, dat kan natuurlijk ook.

Spelers zijn Koen, Devin, Tom, Patrick, Doris, Janine en Jesse.

Placebo speelt Iets Nieuws
vrijdag 7 juni 2019, 20.30 uur
CREA Theater Amsterdam

Reserveer hier uw tickets!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.