Ons ’ticket to fame’: Placebo op het NTT 2019!

| Geen reacties

Na jarenlange training, zware ontberingen en de last van de flauwste woordgrappen op onze schouders waren we er klaar voor. Of nou ja: kun je dat ooit echt zijn? Het weekend zal bij de meeste Nederlanders bekend staan als ’16 en 17 maart 2019′, maar voor Placebo betekende het: het Nederlands Theatersporttoernooi! 

Stephanie, Koen, Devin, Tom en Menno hadden de eer om Placebo dit jaar op het toernooi te vertegenwoordigen. En met succes. Met 117 punten scoorden we bovengemiddeld en behaalden we een tweede plek in onze poule. Onze enige meerdere hebben wij, met veel plezier, moeten erkennen in Flunknarf: de winnaar van vorig én van dit jaar!

Zoals iedereen die niet wint zal beamen: meedoen is belangrijker dan winnen. En onze winst zat ‘m in de enorm fijne scènes die we hebben gespeeld. Zo introduceerden wij op het NTT onze nieuwe game ‘Het Broertje Van’, waarin de liedjes van een bekende band of artiest van nieuwe teksten worden voorzien. Op de melodieën van Queen zongen wij over een heftige moordzaak, met een lijk dat meeklapte bij We Will Rock You. Of in dit geval: Ik Ben, Ik Ben Do-od.

Met onze eigen politieke variant op de fameuze ‘Roetsjbaan’, waarbij in verschillende ‘politieke’ stijlen wordt gespeeld, lieten wij ons van onze meest maatschappelijk betrokken kant zien. Net als met onze ‘supergave’ optredens als Mark Rutte en overspelige koning Willem-Alexander.

Het absolute hoogtepunt? Onze olijk improviserende gezichten op het toegangskaartje van de zondag! We willen onze tegenstanders en alle medewerkers van het NTT hartelijk danken voor weer een inspirerend weekend – en volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Topbanaan!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.