Foto’s: Politieke Nachtgasten in een bunker

| Geen reacties

Wat is belangrijker: je relatie redden, je imago, of het hele land? De spelers van Placebo stonden voor duivelse dilemma’s tijdens de voorstelling van Nachtgasten!

Vrijdag 22 februari gingen Karlijn, Roos, Stephanie, Doris, Sander en Suzanne de uitdaging aan: het podium op, zonder te weten waar het verhaal over gaat en welke rol ze spelen. Onder leiding van ervaren Nachtgasten-acteur Job Römer kregen de spelers te horen wat hun geheimen waren.

De plaats van bestemming: een zwaar beveiligde bunker, onder het Binnenhof. Het nucleair protocol is uitgeroepen nadat er vanuit Noord-Korea raketten zouden zijn gelanceerd. Maar of dat ook echt het geval is?

Politieke ambities, onderhuidse irritaties, scheve schaatsen en bruinvissen: ze kwamen in Nachtgasten allemaal langs. Een terecht daverend applaus voor de spelers, een speciaal dank je wel aan Job Römer en aan Yorian Bordes, die onderstaande foto’s maakte!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.