Terugkijken: Placebo pakt winst op De Lelijke Eendjes

| Geen reacties

Nou, dat was mij d’r eentje: de eerste theatersportwedstrijd van Placebo tegen De Lelijke Eendjes! En wat is een betere manier om het nieuwe theaterseizoen in te luiden dan met een klinkende overwinning. Ruben en Devin maakten bij Placebo hun glorieuze debuut, ondersteund door ervaren improrotten Tom en Evelien. Onder leiding van Stephanie en Karlijn werd het een zinderende avond, waarvoor wij Marcel, Truke, Loek en Adriaan enorm dankbaar zijn – De Lelijke Eendjes waren prachtige zwanen!

Zoals dat gaat bij improvisatie: elke scène is na de avond zelf vervlogen. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Deze kiekjes hieronder zijn gemaakt door Placebovriend Yorian Bordes.

Wij bij Placebo dompelen ons alvast onder in kerstsferen. Zien wij u vrijdag 21 december bij A Placebo Christmas Carol?

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.