Nieuwe Talenten

| 2 reacties

Na drie auditierondes waarin twintig aspirant-leden meetrainden, is Placebo Improvisatietheater eruit. De volgende top-talenten komen het team met ingang van komend seizoen versterken: Tom Citroen, Evelien Drost en Koen Wijffelaars.

“We zijn erg in onze nopjes met deze aanwinsten”, glundert voorzitter Jip van Seeters. “We hebben nu alle posities weer dubbel bezet. Voor de jonge talenten Evelien en Tom zie ik een glorieuze toekomst weggelegd. Die zal ik hoogstpersoonlijk tot volle wasdom laten komen, of ze nu willen of niet. Koen was jarenlang een vaste kracht op het middenveld bij Withlof in Delft. Hij is met zijn loopvermogen en ragfijne techniek een directe versterking. Zo’n jongen haal je niet voor de bank.”

De aankopen moeten nog medisch gekeurd worden. Als dat geen gebreken aan het licht brengt, worden ze bij de start van het nieuwe theatersportseizoen aan het publiek gepresenteerd.

2 reacties

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.