Placebo zoekt nieuwe improvisatietalenten

| Geen reacties

Op 17 juni, 24 juni en 1 juli organiseert Placebo weer meespeeltrainingen. Er is namelijk plaats voor een paar frisse, nieuwe leden.

Heb jij (wat) ervaring met improvisatietheater of theatersport en vind je het leuk om samen te trainen en op te treden? Geef je dan snel op! Stuur een mail naar placebotheatersport@hotmail.com met je naam, leeftijd en ervaring. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles uit te leggen.

spelers Merel en Stephanie in actie

Spelers Merel en Stephanie, hier in actie op het theatersporttoernooi, behoorden vorig jaar tot de nieuwe leden en zijn al helemaal ingeburgerd.

Wat zoeken we?

We zoeken (bij voorkeur) studenten of afgestudeerden die de basisvaardigheden van improvisatie onder de knie hebben, bijvoorbeeld via een improvisatiecursus van CREA. Jarenlange ervaring is niet nodig, een flinke dosis enthousiasme en een open houding zijn belangrijker. 

Data en locatie

De meespeeltrainingen vinden plaats op een dinsdagavond 17 juni, 24 juni en 1 juli in lokaal 306 in CREA. Je kunt je opgeven voor 17 of 24 juni. Als het klikt, zien we je graag 1 juli terug. Tijdens de training kunnen we kennis maken en lekker met elkaar spelen, je zit dus nergens aan vast!

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.