Nieuwe improvisatietalenten gezocht

| 1 reactie

Heb jij al wat ervaring met improvisatietheater en vind je het leuk om samen te trainen en op te treden? Geef je dan op voor een van de drie meespeeltrainingen van Placebo. Er is plaats voor een paar frisse nieuwe leden.

We zoeken studenten of afgestudeerden die de basisvaardigheden van improvisatie onder de knie hebben, bijvoorbeeld via een improvisatiecursus van CREA. Jarenlange ervaring is niet nodig, een flinke dosis enthousiasme en een open houding zijn belangrijker. 

Interesse?

De meespeeltrainingen vinden plaats op een dinsdagavond, eind mei/begin juni in lokaal 306 in CREA. Tijdens de training kunnen we kennis maken en lekker met elkaar spelen, je zit nergens aan vast. Geef je dus nu op en stuur een mail naar placebotheatersport@hotmail.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles uit te leggen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.