Placebo trekt nieuw talent aan

| Geen reacties

Placebo is blij aan te kunnen kondigen dat de selectie voor komend seizoen is versterkt met het talent Sita. Ze komt over uit de jeugdselectie van CREA. Onder de hoede van onder meer Sytse heeft ze de afgelopen jaren kunnen rijpen tot de vaardige speelster die ze is. Zelf geeft ze aan erg blij te zijn met de overstap. “Placebo is toch een vaste waarde in de competitie en ik zal alles geven om een vaste plek in de selectie te bemachtigen”,  aldus Sita. Over de geruchten dat ze een achtergrond in de goochelarij zou hebben laat ze liever niets los.

Naast de versterking met Sita moeten we helaas ook melden dat speler Jip tijdelijk buiten de selectie is gevallen. Het vormverlies van de afgelopen maanden is te groot geworden, waardoor hij terug is gezet naar het eerste Jeugdelftal. Zelf zegt hij hierover: “het is volledig terecht. Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik ben mezelf niet. Ik ga een half jaar in retraîte in Mexico en hoop als herboren terug te komen.”

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.