Spelers

Dit is de selectie voor 2016-2017:

doris

Doris is de Mater Familias van Placebo. Naast haar gouden keel beschikt ze ook over een grote portie lef en is ze niet te beroerd om haar levenservaring te pas en te onpas te delen met de juniorleden van Placebo. Daarnaast zijn wij heel blij met haar fantastische kookkunsten.

Specialisme: zingen & koken
Eerdere clubs: TVA

evelien

Na lang wachten van onze kant, is Evelien dan eindelijk doorgedrongen tot het eerste. Met goed samenspel en een grote variatie aan types heeft Evelien laten zien een waardevolle toevoeging te zijn.

Specialisme: doorzettingsvermogen
Eerdere clubs: STA

 

koen

Met Koen hebben we een ervaren man in ons midden gehaald. Na jarenlang in Delft de sterren van het dak te hebben gespeeld, is hij nu de vaste kracht waarop we kunnen bouwen. Hij houdt zijn mond als dat nodig is en trekt hem open wanneer hij kan.

Specialiteit: stabiliteit
Eerdere clubs: Withlof

janine

Een echte rastheatersporter, dat is Janine. Speciaal voor Placebo is ze van Nijmegen naar Amsterdam verhuisd. Daar zijn wij maar wat blij mee.

Specialiteit: rake klappen uitdelen (figuurlijk dan)
Eerdere clubs: Extra Stout

lotte

Lotte is fris. Allround, multi-inzetbaar en vol energie. Echt een reden om een voorstelling te bezoeken.

Specialiteit: energetisch bewegen
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

Menno

Menno is onze uitblinker. Het publiek is dol op hem, net al wij. Als hij op het podium staat kan je niet om hem heen. Ook niet over hem heen, trouwens.

Specialiteit: dat ene rare stemmetje
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

eske

Met Eske heeft Placebo een actrice pur sang in huis gehaald. Ze schakelt met kinderlijk gemak van de ene naar de andere emotie en laat het publiek niet koud.

Specialiteit: een stalen gezicht
Eerdere clubs: STA

Merel

Merel zorgt ervoor dat we aan ons diversiteitscriterium voldoen. Deze half-Tunesische vrouw met een opvliegend karakter stal onze harten door tijdens haar auditie te gaan vissen in Dubai/De Baai. Deze briljante woordvondst was genoeg om haar blind aan te nemen, en we hebben er (nog) geen spijt van gehad.

Specialiteit: woordgrappen
Eerdere clubs: STA

patrick

Met Patrick in je team hoef je je nooit te vervelen. Als een scène dreigt te ontsporen, is het Patrick die de boel weer strak trekt. Aan de andere kant is het ook Patrick die een vlot lopende scène volledig in de soep kan brengen. Een publiekslieveling die van elke voorstelling een feest maakt en zijn medespelers scherp houdt.

Specialiteit: absurdisme
Eerdere clubs: Placebo 1.0

Rianne

Rianne is een echte allrounder. Ze is niet te beroerd om hard tegen hard te spelen en overtredingen begaat ze ook nogal eens. Desondanks speelt ze elke wedstrijd toch uit. Ze grossiert in platte humor en we maken graag gebruik van haar lengte. En ze is al jaren de trotse bezitter van de aanwezigheidsbokaal.

Specialiteit: heel slechte woordgrappen, lef
Eerdere clubs: Rataplan

iris

Een enthousiaste spring-in-‘t-veld, zo kun je Iris het beste omschrijven. Met haar tomeloze energie weet ze de ogen op haar gericht te krijgen.

Specialiteit: dierenimitaties
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

roos

Roos is een talent. Jarenlange ervaring in het jeugdtheater betaalt zich nu uit. Deze dame kan alles, doet alles en wil alles. We genieten van haar zolang ze ons nog niet is ontgroeid.

Specialiteit: verleiding
Eerdere clubs: Doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

stephanie

Stephanie kun je het beste omschrijven als competitief. Alles waar een spel van gemaakt wordt wil ze winnen. En ze gaat daar ver in, heel ver. Ze is dus ook ons geheime wapen als we meedoen aan toernooien. Als er ineens tegenstanders ‘verdwijnen’, dan is de kans aanwezig dat Stephanie er mee te maken heeft, hoewel ze dat zelf natuurlijk stellig zal ontkennen.

Specialiteit: motivatie
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

SuzanneM

Suzanne verrast vriend en vijand. Niet in de laatste plaats door vrijwillig naar Almere te verhuizen. Ze is een kei in ‘Seek and Hide’ en als je haar ineens kwijt bent is de kans groot dat ze ergens in een kast is gekropen.

Specialiteit: onzichtbaarheid en kleine ruimtes
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugdopleiding

tom

Tom heeft overduidelijk talent en is uitgegroeid tot een vaste waarde. Hij laat zich niet van de wijs brengen en weet elke situatie in zijn eigen voordeel te gebruiken. Vooral in de wedstrijden is dat een onmisbare kwaliteit.

Specialiteit: voordeel halen uit de situatie
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA Jeugdopleiding

Karlijn

Karlijn is de jonge godin die we al jaren zochten. Ook al komt ze uit Rotterdam, we hebben haar in ons hart gesloten. Ze is vooral buiten het veld een vaste waarde.

Specialiteit: hese stemmetjes
Eerdere clubs: doorgestroomd uit de CREA jeugd opleiding