Auditie

Opeens heb je het: je wil auditie komen doen bij Placebo. Welnu, dat kan! Meld je aan voor onze meespeeltraining op een van de volgende dagen:

  • dinsdag 19 juni 2018
  • dinsdag 26 juni 2018
  • op uitnodiging: dinsdag 3 juli 2018

Gaan bij het woord ‘auditie’ je knieën al knikken en breekt het zweet je uit? Geen paniek: auditie doen bij ons houdt in dat een aantal mensen met ons meespelen tijdens een training. We kijken dan of het van beide kanten klikt. Geen plotselinge spotlight dus, geen jury en al helemaal geen narigheid. Eigenlijk gewoon een hele leuke avond improviseren met Placebo.

Van leden verwachten we natuurlijk veel enthousiasme, aanwezigheid bij trainingen (elke dinsdagavond) en shows (vijf per jaar), en dat ze meehelpen in de organisatie van de club. De een helpt mee in de PR, een ander regelt de shirts, we hebben een voorzitter, afijn, je kunt misschien wel bedenken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een vereniging. In ruil daarvoor krijg je enthousiaste medespelers, en trainingen en voorstellingen dus. Daarnaast gaan we ook regelmatig op stap met zijn allen: denk aan karaoke, een kroegentocht of spelletjesavond. Goeie deal toch?

Meld je aan voor een van de meespeeltrainingen, op 19 of 26 juni 2018. De kans zit er natuurlijk in dat je doorgaat naar de tweede ronde, dus houd 3 juli ook alvast vrij. Vul onderstaand formulier in en je hoort van ons!

Naam:

Emailadres:

Ben je student?

Wat is je ervaring met improvisatietheater?

Waarom moeten we specifiek jou uitnodigen voor de auditie?

Welke data ben je beschikbaar?
19 juni26 juni3 juli (ronde 2)

Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen