Auditie

Opeens heb je het: je wil auditie komen doen bij Placebo. Welnu, dat kan.

Gaan bij het woord ‘auditie’ je knieĆ«n al knikken en breekt het zweet je uit? Geen paniek: auditie doen bij ons houdt in dat een aantal mensen met ons meespelen tijdens een training. We kijken dan of het van beide kanten klikt. Geen plotselinge spotlight dus, geen jury en al helemaal geen narigheid. Eigenlijk gewoon een hele leuke avond improviseren met Placebo.

Van leden verwachten we natuurlijk veel enthousiasme, aanwezigheid bij trainingen (elke dinsdagavond) en shows (6 per jaar), en dat ze meehelpen in de organisatie van de club. De een helpt mee in de PR, een ander regelt de shirts, we hebben een voorzitter, afijn, je kunt misschien wel bedenken wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een vereniging. In ruil daarvoor krijg je enthousiaste medespelers, en trainingen en voorstellingen dus. Daarnaast gaan we ook regelmatig op stap met zijn allen: denk aan karaoke, een kroegentocht of spelletjesavond. Goeie deal toch?

Voor het seizoen 2016-2017 kun je je helaas niet meer aanmelden. Wil je meedoen in de volgende ronde (juni 2017)? Vul dan onderstaand formulier in en je hoort tegen die tijd van ons!

Naam:

Emailadres:

Ben je student?

Wat is je ervaring met improvisatietheater?

Waarom moeten we specifiek jou uitnodigen voor de auditie?

Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen