Aftrap nieuwe seizoen: Placebo versus De Lelijke Eendjes

| Geen reacties

Dé improbattle van Amsterdam, Placebo versus De Lelijke Eendjes

Placebo opent het theatersportseizoen met een traditioneel duel tegen De Lelijke Eendjes. Deze twee Amsterdamse giganten nemen het tegen elkaar op in een zinderende wedstrijd. Beiden zijn gepokt en gemazeld in de improwereld. Ze zijn dan ook flink aan elkaar gewaagd en er zal niemand ongeschonden uit de strijd komen. Er wordt gegooid met rozen, sponzen, woordgrappen en emoties. Maar let op: dat kan alleen met jouw hulp. Jouw suggesties maken deze voorstelling. Kom deze teams dus inspireren, je krijgt er een onvergetelijke avond voor terug.
Zelf improviseren? Kom naar onze workshop voorafgaand aan de voorstelling!

De Slag om Amsterdam: Placebo vs. De Lelijke Eendjes
Vrijdag 19 oktober 2018, 20.30 uur
CREA Amsterdam

Workshop theatersport
Vrijdag 19 oktober 2018, 19.00-20.00 uur
CREA Amsterdam

Reserveer hier uw tickets

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.