Volle zalen voor De Vloer Op door Placebo

| Geen reacties

Twaalf spelers. Twee presentatoren. Zestien verhalen. En twee uitverkochte zalen.

Een betere afsluiting van het theaterseizoen kunnen wij ons niet wensen! Zaterdag 9 juni gingen de spelers van Placebo maar liefst twee keer De Vloer Op in theater De Cameleon in Amsterdam. Zonder script, enkel met een kort verhaal dat door de andere spelers van Placebo geschreven was.Lotte, Koen, Doris, Roos, Sander en Suzanne werkten zich ’s middags in het zweet. Niet alleen tijdens een yogales from hell, ook bij de andere scènes ging het er heet aan toe. Een ongemakkelijk trio, een blind date waarbij binnen vijf minuten al een huwelijksaanzoek werd gedaan en een kind dat bij de Intertoys gestolen bleek te zijn: wij kijken nergens meer van op.’s Avonds was het de beurt aan Stephanie, Iris, Karlijn, Evelien, Patrick en Janine. Ook zij kregen pittige dilemma’s voorgeschoteld. Wat als je beste vriendin opeens een naaktvideo van jou online heeft gezet – die nota bene viral is gegaan? Of wat als je man is uitgekozen om een reis te maken naar Mars, alleen daardoor nooit meer terug zal keren naar aarde?

De spelers bleven in ieder geval met beide benen op de grond. Rauw improvisatietheater zoals u dat van Placebo gewend bent. En waar wij, na een welverdiende zomerstop, weer volop mee verder gaan!

Foto’s: Yorian Bordes

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.