Placebo op de camping: ijskoud maar gezellig

| Geen reacties

Een camping openen op vrijdag de dertiende: je moet het maar durven. De spelers van Placebo gingen de uitdaging aan tijdens de volledig geïmproviseerde longform Op De Camping. En het werd een vakantie om niet snel te vergeten…
Het publiek koos niet de meest tropische locatie voor de camping van eigenaresse Jeanette – de gasten moesten afreizen naar IJsland. Op camping IJskoud Maar Wel Gezellig steeg de temperatuur flink toen de gasten arriveerden. De ene vakantieganger probeerde tussen de dampende vulkaanlucht innerlijke rust te vinden, de ander probeerde op krampachtige wijze af te rekenen met zijn burn-out. En dan staat uitgerekend je baas óók op de camping!
De vakantiegangers probeerden elkaar uit de tent te lokken, en met succes. Het resulteerde in een hoop geritsel achter de zeilen, emotionele uitbarstingen op het campingtoilet en ontluikende verlangens tijdens de bonte avond. En de bezoekers? Die droomden tijdens de campingdisco na afloop alleen nog maar van hun eigen vakantie!

Foto’s: Yorian Bordes

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.