Samenvatting CatchImpro 2017: Team Geel versus Team Taupe

| Geen reacties

Na een wekenlange stade-down was het vrijdag 15 december 2017 zover: de twee teams van Placebo traden de arena binnen voor een ongekend potje CatchImpro!

Placebo speelt CatchImpro in CREA Amsterdam - 15 december 2017

Onder leiding van de immer vriendelijke scheidsrechter Stefan Hendrikx gingen Team Geel en Team Taupe – gehuld in hun typerende zwarte en witte outfit – de strijd met elkaar aan. Gedurfd, want ondanks loeizware trainingen kwam het in de ring volledig aan op improvisatievermogen van de spelers.

Placebo speelt CatchImpro in CREA Amsterdam - 15 december 2017

In rap tempo volgden de uitdagingen elkaar op. Van polyamoreuze relaties in de polikliniek tot een vurige Spaanse soap, en van een historisch epos met Jan Peter Balkenende tot een volledige aflevering van Ik Vertrek: het kwam allemaal voorbij.

De twee teams waren aan elkaar gewaagd, maar in de laatste ronde zorgde Team Geel voor een indrukwekkende knock-out. En wat bleven ze toch sportief. Een CatchImpro volgens het boekje, al gingen veel scènes daar nét buiten…

Placebo speelt CatchImpro in CREA Amsterdam - 15 december 2017

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.