Placebo op NTT 2017: bij de beste acht van Nederland!

| Geen reacties

In het weekend van 12 en 13 maart 2017 was Utrecht niet alleen de hoofdstad van Utrecht, maar ook de hoofdstad van improviserend Nederland! In Het Huis werd het Nederlands Theatersport Toernooi 2017 georganiseerd. Placebo was er als vanouds bij, met een frisse en jonge delegatie: Stephanie, Merel, Janine, Tom en Menno.

En dat heeft z’n vruchten afgeworpen: Placebo wist in de poulefase alle wedstrijden te winnen en zelfs de gedoodverfde favoriet De Jonge Woudlopers uit te schakelen. Uiteindelijk wist Placebo zelfs de kwartfinale te bereiken en heeft het hiermee geschopt tot de laatste acht!

Beeld: Eefke Burg

Het waren zes slopende, maar onvergetelijke wedstrijden die Placebo heeft gespeeld. Van een historische ‘Iets Anders’, waarbij Tsaar Tsaar de hoofdrol speelde, tot een modellenhuis waar de rivaliteit hoog opliep. Met succes lanceerde Placebo haar zelfbedachte spelvorm Game of Thrones, dat veel spelers met de dood moesten bekopen. En als hoogtepunt: een epische troubadour, waarmee Placebo de high score (drie keer vijf punten) haalde.

Placebo bedankt al haar tegenstanders, alle vrijwilligers, de heerlijke catering en al het publiek voor een onvergetelijk weekend!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.