Placebo vs. Parnassos

| Geen reacties

placebo_2016_theatersportoktober_banner

Het theaterseizoen is weer begonnen! En dit nieuwe seizoen wordt als vanouds geopend met een spannende theatersportwedstrijd. Placebo gooit alle charmes in de strijd tegen waardige tegenstander Parnassos uit Utrecht. Deze is zeker niet de minste en zal zich kranig verdedigen. De sponzen en rozen mogen weer uit de kast gehaald worden, want jij als publiek bepaalt hoe de avond eruit komt te zien. Deze wedstrijd is niets zonder jou en je suggesties. Op basis daarvan improviseren beide teams hilarische, zinnenprikkelende en ontroerende scenes. Kom op 14 oktober kijken wie er eeuwige roem wint!

Placebo vs. Parnassos
Vrijdag 14 oktober 2016, 20.30 uur, CREA Theaterzaal Amsterdam
Reserveer hier je kaarten

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.