Koninklijke zege in Den Bosch

| Geen reacties

Afgelopen zondag namen onze voorzitter Jip en lid van de raad van commissarissen Jedidjah het op tegen Zoetelieve. Het ging er heet aan toe, die middag in de kleine zaal van de Verkadefabriek te Den Bosch. Niet alleen was de tegenstander in de ruime meerderheid, er stond ook heel wat op het spel. De winnaar mag op Koningsdag 2015 voor ons koningspaar Max en Willy spelen! U raadt het al, er werd grof geschut ingezet.

In de eerste helft liet onze voorzitter meteen van zich horen: hij was het niet eens met een ondergeschikte. Deze had de huisstijl van het bedrijf, rood, tot de paperclips aan toe doorgevoerd. In principe geen probleem, tot het moment dat hij het woord broccoli noemde… Twee ratten maakten hun opwachting, waarbij er flink met eieren geschud werd. De tegenstander bood flink weerstand en de rust brak bijna aan. Er was nog tijd voor een gezamenlijke musical, waarin het koninklijk paar een glansrol had. Koning John en koningin Jacqueline welteverstaan, die op hun troon belandden door de kroonjuwelen uit het paleis te stelen. Deze afsluiter bezorgde Placebo de publieksstem en daarmee gingen beide teams de kleedkamer in.
IMG-20141026-WA0009

De tweede helft werd afgetrapt door Herman, uit het liedje ‘Het regent zonnestralen’. We zagen hoe hij in Frankrijk door een serveerster die het niet op Nederlanders had, het Algemeen Dagblad kreeg. Vervolgens viel er een dode, door toedoen van Mexicaanse Pablo. Op bovenstaande foto overigens in vrolijker tijden. Het gezamenlijke bluesparelsnoer zorgde voor de publieksstem aan Zoetelieve. Na de puntentelling bleek Placebo echter toch nog gewonnen te hebben. We zijn blij met en trots op onze afgevaardigden, die deze uitslag mogelijk hebben gemaakt. Ook kijken we erg uit naar ons optreden voor het koninklijk paar in het volgende jaar!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.