Placebo pakt winst in Groningen tegen Ulteam

| Geen reacties

Placebo-Ulteam

Placebo is niet vies van een lange afstandsrelatie met een andere improvisatiegroep. Voor de eerste uitwedstrijd van dit seizoen reisden spelers Klaartje, Doris, Rianne en Stephanie onder leiding van teamcaptain Sytse op zaterdag 27 oktober af naar het verre noorden om daar de confrontatie aan te gaan met het Groningse Ulteam.

Als je samen zo’n lange reis onderneemt, word je als team toch wel een beetje hecht. En dat was te merken. Al tijdens de eerste scène, waarin een ontevreden Jumbo-klant wel heel opdringerig werd geholpen, eindigden de spelers met elkaar achter gordijn. Dat smaakte kennelijk naar meer, dus werd er om een datingshow mét zoen gevraagd. Opnieuw konden de spelers hun driften maar moeilijk in bedwang houden en opnieuw was Placebo genoodzaakt de privacy backstage even op te zoeken. Ulteam beantwoorde al deze teamliefde traditiegetrouw met een Survivor en een ontroerend verhaal over een moeder en zoon die door het tragisch overlijden van moeders kat weer dichter bij elkaar worden gebracht.

Placebo sloot de avond af met een Impro Totaal. Geïnspireerd door de postcode TA introduceerde Klaartje onze nu-al-legendarische spelvorm Tieten Aanraken. Tevens de perfecte oplossing voor een familie vol spanningen op familieweekend, zo bleek. Op die manier eindigde Placebo – na een laatste scène vol hoogopgelopen emoties – zoals het de avond ook begonnen was: gebroederlijk en intiem, maar dan nu allen met een tiet in elke hand.

Al die teamspirit leverde Placebo uiteindelijk de winst op. Opgetogen vertrokken we weer terug naar Amsterdam om ons op te maken voor het volgende lange afstandsduel. Op 4 oktober spelen
we in thuisbasis Crea tegen het Vlaamse Improfiel
. Eens kijken of ze in het zuiden tegen zoveel hartstocht zijn opgewassen!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.