Reünie een succes

| Geen reacties

Voorafgaand aan de laatste show van het seizoen, begin mei, organiseerde Placebo een reünie. Na wat research bleek het dat Placebo in 2000 is opgericht door vijf personen. Menno, Susan, Lidewij, Joost en Wynande waren de eerste generatie. Het jaar erna groeide de club al meteen door naar 14 leden, en sindsdien heeft de vereniging steeds tussen de 14 en 19 actieve spelende leden geteld. Een bijzonder jaar was 2005. Een groot deel van de ‘oude lichting’ stopte met spelen, en Placebo werd min of meer overgenomen door cursusgroep Ja Bob, waarvan dit jaar Jedidjah en Klaartje de laatst overgebleven leden zijn. Patrick, organisator van de reünie, is zelfs van de oude lichting, en mag zich Nestor van de groep noemen.

In de tussenliggende jaren hebben we in totaal zestig verschillende spelers geteld. Er is moeite gedaan om ze allemaal te achterhalen, en dankzij de hulp van oud-lid en pianist Vincent hebben we inmiddels een lijst met alle namen. Via verschillende kanalen, digitaal en analoog hebben we getracht zoveel mogelijk oud-spelers te benaderen. Uiteindelijk zijn er negen oud-leden gekomen. Samen met enkele huidige leden werd er een opfris-workshop theatersport gedaan, en werd er gegeten om daarna van de voorstelling te genieten. Het was een leuke avond, vol met verhalen en herinneringen.

GoedVerhaal_48

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.