2 mei: Placebo speelt ‘Goed verhaal’

| Geen reacties

Vroeger, ja, toen wisten de troubadours nog hoe ze een goed verhaal moesten vertellen. Vroeger, toen de mensen gezellig samen bij het vuur zaten ’s avonds en ze nog geen mobiele telefoons en laptops hadden om hen af te leiden. Nou, bij Placebo houden we wel van mooie vertellingen. Dat gaan we laten zien op 2 mei met onze avondvullende show ‘Goed verhaal’.

Sommige liefhebbers van improvisatietheater zullen in ‘Goed verhaal’ misschien de welbekende vorm ‘the Harald’ herkennen, waarin drie verhalen door elkaar heenlopen en uiteindelijk wel of niet bij elkaar komen. 2 mei is ook de laatste voorstelling van onze ex-voorzitter en CREA-docent Ben (zie foto), die Placebo gaat verlaten en zijn impro-leven verder voort gaat zetten in Utrecht.

Leren experimenteren

Onder leiding van Richard zijn we dolenthousiast begonnen met de voorbereidingen. Er wordt volop geexperimenteerd met karakters, plots en creatieve manieren om elkaar van het podium te ‘swipen’. De spelers laten zich van hun beste kant zien. Zo zagen we tijdens de training al hoe Patrick en Jip hun Twents accent helemaal onder de knie hebben en dat Doris houdt van rugcrawls. En dat er toch nog redding is, zelfs als je moederziel alleen achtergelaten wordt in een bos vol zombies en de wereld ten onder gaat aan epilepsie.

Wil je dolgraag een avond vermaakt worden met drie mooie, hilarische, ontroerende verhalen?

 

Kom dan naar ‘Goed verhaal’

Vrijdag 2 mei

20:30 uur – 22:30 uur

CREA-theater Amsterdam

Kosten: € 7,50, studenten: € 5,-

Reserveren kan via telefoonnummer 020-5251400.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.