Placebo zet Noordsterren opzij

| Geen reacties

Placebo, vertegenwoordigd door Rianne, Jedidjah, Mayke en Sytse, opende het theatersportseizoen met een voorstelling bij de Noordsterren uit Leeuwarden. Beide teams maakten er een leuke wedstrijd van. Voor rust ging het gelijk op, Placebo wist te verrassen met een doventolk-scene in het Fries, terwijl ook de Noordsterren het publiek wisten te vermaken met komische typetjes. Na rust gaf de ervaring van Placebo de doorslag. Met enkele gewaagde vormen – De vloer op en Het ritueel – toonden ze hun veelzijdigheid, terwijl de Friese gastheren en -dames meer moeite hadden met de zelfgekozen experimenten die ze speelden. Beide teams sloten sterk af met een muzikale scene. Placebo speelde het verhaal van een eenzame vuurtorenwachter die verliefd werd op een gestrande kapitein, terwijl tussen de achtergebleven bemanning ook de liefde opbloeide, waarna ze samen koers zetten naar een nieuwe horizon. De Noordsterren sloten af met een musical over een bankberover die maar geen geschikte panty kan vinden.

Al met al was het een leuke eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Op 9 oktober spelen we in Amsterdam tegen de Lelijke Eendjes en op 15 oktober ontvangen we onze vrienden en vriendinnen van het Nijmeegse Extra Stout in ons eigen Crea Theater. We zijn terug. Kom het zien!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.