Placebo tweede op Crea Impro Festival

| Geen reacties

Tijdens het door Sytse en Jedidjah georganiseerde Crea Impro Festival van afgelopen zaterdag, heeft Placebo een tweede plaats behaald.

In de poulefase werd er begonnen met een zwaarbevochten overwinning op Easylaughs, die voor de gelegenheid in het Nederlands speelden. Omdat Easylaughs hun eerste wedstrijd tegen de Futuroscopen had gewonnen, was de derde wedstrijd doorslaggevend voor de eindstand in de poule. Tegen de verwachtingen in wonnen de Futuroscopen deze wedstrijd van Placebo, maar door een beter saldo gingen alsnog Easylaughs en Placebo door naar de halve finales.

In de halve finales trof Placebo Vashti en de kids, die op de flyer nog werden aangekondigd als II. Zij hadden TVA uitgeschakeld en speelden met veel energie en focus een uitstekende wedstrijd. Dankzij het publiek trok Placebo toch aan het langste eind en zo konden wij ons op gaan maken voor de Finale, waarin wederom Easylaughs wachtte. Inmiddels waren ze versterkt met een vierde man en deden ze niet meer onder voor Placebo. Drie sterke scenes van beide kanten lang was het spannend, maar ditmaal besliste het publiek (terecht) dat Easylaughs zich de Crea-Impro-Goden van het komende jaar mag noemen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.