Extra Stout een maatje te klein

| Geen reacties

In de voorstelling van afgelopen vrijdag bleek dat Extra Stout een maatje te klein was voor Placebo. Jasper had een onverwachte situatie op zijn werk en kon dus niet op tijd op het veld zijn om te spelen. Gelukkig had Victor een extra shirt meegenomen zodat reserve Sytse in zijn plaats kon aantreden.

Beginnende met een onbegrijpelijke woord-op, woord-af, kwam de vaart er al gauw in bij beide partijen. Een uitstekend uitgevoerd interview achteruit over een Frans-Duitse modeontwerper gaf Placebo vleugels. De detective die erop volgde was niet helemaal volgens het boekje, maar kwam uiteindelijk toch op zijn pootjes terecht en bleek de eerste verdachte schuldig.

Na de pauze kwam Placebo sterk uit de startblokken met een restaurantscene om Jogchems piano. De hit ‘lesbiennes houden van vis’ is een blijver van het kalibber ‘niet met je pollepel’. De afsluitende cranberryplus waarin schaatser Victor de pelikaanstartdeed op een gesaboteerde klaspschaats (een uitstekende rol van Elke) in een verhaal door Rianne met de stemmen van Sytse was een waardige eindscene. Er werd tenslotte afgesloten met een gezamenlijk gezongen en gedanst slotnummer.

Extra Stout heeft helaas niet van de overwinning mogen proeven, maar volgende maand (26 maart) speelt Placebo in het hol van de leeuw de return. We zijn benieuwd op het publiek ons dan nog steeds zo goed gezind is..

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.