19 februari: Extra Stout te gast

| Geen reacties

Volgende week vrijdag 19 februari komt onze verkering, de Nijmeegse formatie Extra Stout op bezoek. Vrijwel elk seizoen wordt er tegen ze gespeeld en keer op keer met groot succes. Ze zijn samen met Buiten Bereik de regerend Nijmeegs Kampioen en hebben ook al meerdere malen hoge ogen gescoord op de jaarlijkse landelijke studentenkampioenschappen. De opstelling van Extra Stout is al uitgelekt, ze zullen namelijk Marleen, Johan, Elsa en Matthijs opstellen. Vooral Elsa wordt regelmatig gespot in de omgeving van Placebo (als scout, vermoeden we) dus dat is een speelster om in de gaten te houden.

Gelukkig is Placebo niet voor een gat te vangen en zetten we er een verrassende opstelling tegenover. Met een mix van oudgedienden Elke en Victor en frisse groentjes Jasper en Rianne zal Extra Stout eens flink de oren gewassen worden. Met het Placebo-elite-trainingskamp van januari nog in de benen staan we te trappelen om de wei in te mogen.

Dit wordt een wedstrijd waar nog lang over nagepraat zal worden.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.