Moeders Mooiste verslagen op eigen terrein

| Geen reacties

In de betonnen hal in Leiden, ook wel het Imperiumtheater genoemd, heeft Placebo wederom een klinkende overwinning behaald. Hoewel de ondergrond onbekend was en er gespeeld werd onder leiding van een gitarist in plaats van de vertrouwde pianoklanken, ging Placebo voortvarend van start. Aanvankelijk leek het publiek erg op de hand van de thuisspelende partij, maar gaandeweg ging de vijfde man meer en meer achter Placebo staan. Waar Moeders Mooiste het voornamelijk van de inhoud moest hebben, streefde Placebo hen voorbij op Techniek en Amusement, met als hoogtepunt een hoorspel/eenakter over een duivenmelker die in Afghanistan terechtkwam, belaagd werd door bijen maar door tussenkomst van niemand minder dan Ron Brandsteder toch terug naar huis kon. Ook de strategisch vroeg geplaatste musical over het vissen op L-vissen vanaf een ijsschots in de buurt van Schiermonnikoog was volgens het publiek een plezier om te zien en te horen. Uitendelijk werd de wedstrijd met 81-70 in het voordeel van Placebo beslist.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.