Dikke Duim onder de duim, Moeders Mooiste gewaarschuwd

| Geen reacties

Bij de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag in Helmond is er een klinkende overwinning behaald op de vier mannen van Dikke Duim. In de debuutwedstrijd van onze nieuwste aanwinst Rianne was er in het begin van de wedstrijd enige verwarring over de te spelen tactiek, maar zodra de motor eenmaal begon te lopen was Placebo los. Met het publiek op de hand van Ben (wiens roots in Helmond liggen) was Placebo al voor de pauze aan de winnende hand. De tasjesgame kwam weer eens uit de bus en ook de dierendraaideur was een van de hoogtepunten. Het slot, de piano-torture/musical deed de zaal ontploffen en zo kwam het dat Placebo met 10 punten verschil de winst mee naar huis nam.

Moeders Mooiste is vrijdag aan de beurt, en Placebo geeft het team uit Helmond rust. Een kakelvers team vol ervaren spelers reist naar Leiden af om vrijdagavond het publiek in het zonnetje en de tegenstander te kijk te zetten. Wees erbij!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.