Musical groot succes!

| Geen reacties

De musicals van 18 december waren een groot succes. Voor een redelijk gevulde zaal werd er eerst de musical ‘ Jezus Kan Weer Lachen’  gespeeld, waarin een stel op vakantie naar het beloofde land gaat, om de stand-up comedian Jezus in levende lijve te aanschouwen. Helaas is Jezus zijn gevoel voor humor verloren maar gelukkig krijgt hij het weer terug na een romance met de vrouw van het stel. Na de welverdiende break begon de musical over psychiatrisch patient Jacqueline en de macht over Utrecht CS. Twee bad guys probeerden via verschillende wegen en gewelddadige scenes de macht over Utrecht CS te pakken te krijgen, met als ontknoping dat ze de lang vermiste ouders van Jacqueline bleken te zijn.

Twee razendspannende musicals dus! De volgende voorstellingen zijn twee uitwedstrijden op theatersportgebied in Helmond en Leiden (zie de speellijst), en de volgende lange vorm is in mei. Als tipje van de sluier kan ik vertellen dat we een theaterversie van een gezelschapsspel aan het maken zijn.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.