Placebo heeft een mooie avond in Delft

| Geen reacties

Onze vrienden van Withlof vroegen of we 12 december bij ze wilden komen spelen. Dit doen we natuurlijk graag, en zo kwam het dat vier Placebettes (Jedidjah, Sytse, Jasper en Elke) op deze zaterdagavond afreisden naar Delft.

De voorstelling was anders dan anders. Er werd wel getheatersport, maar zonder een aantal vaste ingredienten: zo waren er geen rechters, geen sponzen en geen punten. Er werd samengespeeld zoals in de eindmusical over de Ziggo-installateur maar ook apart. Placebo had sterke momenten met het interview achteruit, een bevalling van een tweeling tijdens de marktplaats en de xylofoon spelende olifanten. Wederom een voorstelling om niet te vergeten.

Foto’s vind je hier.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.