12 December: Placebo op bezoek bij Withlof in Delft

| Geen reacties

Voor het eerst in tijden speelt Placebo weer eens op een zaterdagavond. Het Delftse team Withlof heeft ons uitgedaagd om ze te komen verrassen voor eigen publiek. Die uitdaging gaan we natuurlijk graag aan! Namens Placebo zullen Sytse, Jedidjah, Elke en Jasper het slagveld betreden. Op dit moment zijn ze midden in een trainingskamp om volledig uitgerust en met een leeg hoofd de wedstrijd aan te kunnen vangen. De laatste beelden van de tegenstander worden nog geanalyseerd zodat elk zwak moment van Withlof direct afgestraft kan worden. Placebo is er in ieder geval klaar voor!

Reserveren kan hier, de wedstrijd begint om 20.30 en zo kun je er komen. Mocht je Placebo komen steunen, trek dan iets groens aan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.