20 november: Buiten Bereik komt op bezoek in Amsterdam!

| Geen reacties

Vrijdag 20 november krijgt Placebo bezoek van de Nijmeegse formatie Buiten Bereik. Na hun tweede plaats in het Nederlands Studenten Kampioenschap zitten ze vol zelfvertrouwen om ook Placebo even de oren te wassen. Gelukkig is Placebo niet voor niets al het hele seizoen ongeslage in theatersportwedstrijden, en deze uitdaging gaat ze dan ook graag aan. Placebo stelt voor deze wedstrijd de volgende spelers op: publiekslieveling Annet, multi-inzetbare Ben, veteraan Binkie en afleidingsmanouevre Mayke. Dit is overigens de laatste voorstelling dit seizoen waarin Binkie te zien is, omdat ze een buitenlands avontuur aangaat en we haar waarschijnlijk pas diep in het volgende seizoen weer terug kunnen halen.

Wil je komen kijken? dat kan! Reserveer vast je kaartje via 020-5251400. Als je meer avontuurlijk bent ingesteld kun je natuurlijk ook langskomen op 20 november, om half negen in het CREA-Theater.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.