Placebo wint van Ulteam

| Geen reacties

Op 30 oktober 2009 reisde er een afvaardiging van Placebo af naar Groningen om Ulteam een tweede kans te geven na de eerder door Placebo gewonnen wedstrijd in Amsterdam. In een uitverkochte zaal speelden beide ploegen niet hun beste spel, wat op een gegeven moment leidde tot het gooien van gummibeertjes uit het publiek wat voornamelijk uit CKV-scholieren bestond. Na de eerste helft stond Ulteam licht voor, maar toen Placebo op zijn Duits een eindsprint inzette en eindigde met een Musical in een gymzaal, trok Placebo toch aan het langste eind. Als een ware kampioensploeg werden ook in een mindere wedstrijd de punten gepakt en zo kan het dat na drie wedstrijden Placebo nog altijd ongeslagen is. De wedstrijd van 20 november tegen Buiten Bereik zal een zwaardere dobber worden, aangezien zij in de voorbereiding op het seizoen nogal goede resultaten hebben laten zien.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.